Aikuisten neurologinen fysioterapia

Yksilöllistä neurologista fysioterapiaa aikuisille Joensuussa

Fysioterapia Onneli on erikoistunut sekä lasten että aikuisten neurologisen fysioterapian palveluihin. Toimipiste sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa, aivan Joensuun keskustan tuntumassa.

Neurologista fysioterapiaa aikuisille Bobath-konseptin avulla

Aikuisten neurologisessa fysioterapiassa sovelletaan samoja fysioterapian keinoja, joita käytetään tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden hoidossa sekä Bobath-konseptin mukaista terapiaa, jossa harjoitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä perusliikkumista ja etsitään kunkin asiakkaan omassa elinympäristössä tapahtuvia toimintoja helpottavia ratkaisumalleja.

Bobath-menetelmän yhtenä kuntoutuksen kohteena ovat aikuishemiplegiapotilaat, mutta menetelmä soveltuu yhtälailla myös MS-taudin, Parkinsonin taudin tai muiden neurologisten sairauksien kuntoutukseen.

Ota yhteyttä Fysioterapia Onneliin!

Aikuisten neurologista fysioterapiaa on mahdollista toteuttaa Fysioterapia Onnelin toimitiloissa Joensuussa sekä kotikäynteinä. Lisäksi lähialueen kuntosaleja ja uimahallia on mahdollista hyödyntää terapiassa. Lehmon toimipisteestä löytyvät hoitohuoneet ja pieni kuntosali, jotka ovat myös käytettävissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö, kysymys tai palaute oheisella lomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse