Lasten neurologinen fysioterapia

Monipuolista neurologista fysioterapiaa lapsille Joensuussa

Fysioterapia Onneli tarjoaa lasten neurologisen fysioterapian palveluja Joensuussa. Lasten fysioterapiaa tehdään lasten ehdoilla ja toteutetaan pitkälti leikin voimalla. Tavoitteet ovat jokaisella lapsella tietenkin yksilölliset, mutta usein pyritään sujuvampaan arkeen niin, että lapsen kykyjä ja taitoja osallistua ja toimia omassa elinympäristössään vahvistetaan.

Fysioterapia onkin mukavaa!

Lasten neurologinen fysioterapia voi olla pyörällä ajamisen tai hiihtämisen opettelua, temppuradoilla temppuilua, lumihangessa mylläämistä tai piparkakkujen koristelua. Terapian pitää olla mukavaa, koska usein terapiassa harjoitellaan asioita, jotka ovat haastavia ja vaikeita.

Lasten neurologista fysioterapiaa voidaan toteuttaa Fysioterapia Onnelin toimitiloissa, joista löytyy kaksi isoa terapiasalia varusteineen. Terapiaa on mahdollista tehdä myös koti-tai koulukäynteinä tai hyödyntäen lähiympäristön mahdollisuuksia liikkuen myös ulkona. Myös allasterapian toteutus lähiympäristön uimahalleissa onnistuu.

Menetelmänä NDT, Bobath -lähestymistapa

Fysioterapia Onnelin henkilökunta on erikoistunut NDT, Bobath -koulutuksen myötä myös CP-vammaisten lasten terapioihin.

NDT, Bobath -terapia on maailmanlaajuisesti tunnettu ja käytetty neurologisen kuntoutuksen lähestymistapa. Terapian tarkoituksena on tätä lähestymistapaa käyttäen edistää niiden henkilöiden hoitoa ja kuntoutumista, joilla on hankaluuksia liikkeen säätelyssä keskushermostovauriosta tai muusta sen kaltaisesta tilasta johtuen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää fysioterapiapalveluista!

Fysioterapia Onneli on erikoistunut sekä aikuisten että lasten neurologiseen fysioterapiaan. Palvelemme Joensuun kauniissa jokimaisemissa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö, kysymys tai palaute oheisella lomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse